you gave me nothing

halkade in på lars erikssons blogg från idol. den bäste av alla som är med iår! han har nog en väldigt speciell personlighet som inte alla kommer underfund med. han är ju inte denhär spralliga schlager sångaren som tjuter falskt i tv för att få röster (nanana, marie äckel picasso). utan han är ju lite töntig men djup och samtidigt komisk, svårt att förklara. men på hans blogg så märkte jag att han är väldigt rak, vill att rätt ska vara rätt.
denna veckas idoltema är rock och nu har idolerna fått hjälp av desmond child och enligt tidningarna hade det blivit ett storbråk, vilket som vanligt är förstorat x100. men sen har han skrivit en sjukt lång och noggrann redogörelse om vad som hände. och det är asskönt att läsa, han bryr sig inte ett skit om vad andra tycker, älskar sånt.
men fan, nu vare ju inte det jag skulle skriva, det jag skulle skriva var att han ska sjunga en av världens bästa låtar. "smells like teen spirit" och kollade precis på deras genrep, han kan nog göra den riktigt riktigt bra! alice kommer nog också vara bra, dom två som vanligt då. aja, får hoppas det går asbra för dom.
och nu ska jag städa iordning i rummet och sen plugga vidare, har pluggat hela eftermiddagen, duktigt va? :)

0 kommentarer:

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida